Компанията осигури стипендии на отлични ученици и студенти, лишени от

...
Компанията осигури стипендии на отлични ученици и студенти, лишени от
Коментари Харесай

Kaufland България награди стипендианти по програмата "Готови за успех"

Компанията обезпечи стипендии на отлични възпитаници и студенти, лишени от родителска грижа или израснали в профилирана институция

Kaufland България награди стипендианти на програмата „ Готови за успех” за образователната 2019/2020 година по време на обичайна гала, която дава началото на събирането на дарения за идната година. Фондациите BCause и „ Сирак “ провеждат програмата от 14 години в поддръжка на възпитаници и студенти с отличен триумф, изгубили единия или двамата си родители, или израснали в профилирана институция.

Благодарение на програмата стипендиантите имат опция да продължат образованието си, да получат поддръжка за старт в кариерата и да се срещнат с водещи работодатели. Стипендиите са обезпечени напълно от дарения, а водещ аршин за тяхното приемане е триумфът на претендентите. Програмата поддържа стимулирани младежи с изключителни достижения.

„ Убедени сме, че за дела се способства единствено посредством дейности, а надали има по-голяма, поважна и по-смислена идея от образованието. То е фундаментът, без който не можем да бъдем сполучливи нито в бизнеса, нито като общество “, сподели на днешната гала по връчването на стипендиите Цветелина Георгиева, управител „ Обучение и развиване “ в Kaufland България.



Компанията разгласи своята поддръжка за програмата „ Готови за триумф “ още напролет на актуалната година. Kaufland обезпечи стипендиите в границите на четириседмичната си акцията „ Добрата храна е идея “. В рамките на самодейността компанията предложи на своите клиенти артикули, обединени от един цвят, като в същото време насочи вниманието на обществото към обществено значими тематики.

Дарителството е част от цялостната политика за стабилно развиване, която Kaufland България разпростира в последните години под слогана „ Действията носят смяната “. Последователно компанията работи за новаторски решения с съответен принос в интерес на хората и природата.

За своята дълготрайна политика за корпоративна обществена отговорност Kaufland България е отличена с голям брой награди. Сред тях е и наградата „ Най-голям корпоративен донор “, с който компанията беше отличена от Българския дарителски конгрес.

Наградата беше връчена в категория „ Най-голям размер финансови дарения “ за 2018 година на гала, чийто хазаин беше президентът Румен Радев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР