Компанията обяви вчера решението си пред японското министерство на транспорта,

...
Компанията обяви вчера решението си пред японското министерство на транспорта,
Коментари Харесай

Toyota изтегля 2700 неизправни електромобила

Компанията разгласи през вчерашния ден решението си пред японското министерство на превоза, едвам два месеца, откакто пусна на пазара първите си всеобщи електрически транспортни средства (EVs), заяви Reuters. Посочената причина за това решение е установен риск от разхлабване на колелата. Мярката се отнася за SUV-овете bZ4X

По същата причина и Subaru Corp ще изтегли към 2600 бройки от модела си Solterra, първото напълно електрическо транспортно средство на марката, създадено взаимно с Toyota.

Причината за дефекта към момента не е конкретизирана, само че е видян болт в главината, който поддава при внезапни завои и ненадейно прекъсване. Японският регулатор по сигурността посъветва водачите да спрат да употребяват транспортното средство, до момента в който не бъде въведена „ по-постоянна “ мярка за ремонт.

„ Искрено се извиняваме за неудобството, което предизвикваме “, написаха Toyota на своя уеб страница, допълвайки, че проверяват детайлностите, само че не прецизираха какъв брой броя електрически автомобили от компрометирания модел са създадени..

Toyota пусна електрическия SUV bZ4X на вътрешния пазар преди по-малко от два...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР