Компанията NZXT, известна преди всичко като производител на корпуси и

...
Компанията NZXT, известна преди всичко като производител на корпуси и
Коментари Харесай

NZXT представи компютърните захранвания E500, E650 и E850

Компанията NZXT, известна на първо място като производител на корпуси и водни охлаждания, разшири своята продукция и показа на пазара трите нови смарт зареждания E500, E650 и E850. От техните имена можем да се досетим, че тяхната мощ е надлежно 500, 650 и 850 вата.
OEM производителят на новите компютърни захранвания  NZXT серия Е е добре известната компания Seasonic. В новите захранващи модули се употребява същата платформа, като в зарежданията Focus Plus Gold. Корпусът на новите блокове е напълно черен, а включването на кабелите е модулно. Устройствата имат документ 80 Plus Gold – КПД не по-малък от 88% в електрически мрежи напрегнато 230 V. Производителят дава десетгодишна гаранция за качество.



Една от основните особености на новите модули е вграденият предупредителен процесор на Texas Instruments. Чипът прави непрестанен мониторинг на натоварването посредством три виртуални 12 V линии. С помощта на приложението NZXT CAM е допустимо да се следи температурата, потреблението, да се настройва прагът на сработване на отбраните, да се контролира скоростта на вентилатора и други.



Продажбите на компютърните зареждания NZXT E500, E650 и E850 стартират в края на този месец. Препоръчителната цена на устройствата е надлежно $125, $140 и $150 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР