Компанията NX Uranium Inc (САЩ) е обявила излизането си от

...
Компанията NX Uranium Inc (САЩ) е обявила излизането си от
Коментари Харесай

Компанията NX Uranium Inc. е излиза от урановия бизнес


Компанията NX Uranium Inc (САЩ) е оповестила излизането си от бизнеса по рандеман на уран. След цялостна промяна на управлението и прекосяване в различен щат компанията счита да се заеме с бизнес с коноп.

Компанията NX Uranium Inc., до 2014 година известна като " Montrose Energy Group, Inc. Придоби през 2013 година земя в щата Юта, на която е ситуиран закрит през 70-те години уранов рудник. Компанията планираше да възобнови добивът на уран в рудника, откакто цените на урана надвишават на спотовия пазар равнището от 60 $ за фунт.

В прессъобщение, публикувано на 27 декември 2018 година, представено и от Bloomberg се споделя, че NX Uranium Inc изцяло е обновила състава на управлението на компанията. В известието се споделя също по този начин, че компанията излиза от урановия бизнес и придобива „ изцяло интегриран “ бизнес, обвързван с коноп в Орегон. (anticipate the acquisition of a fully-integrated cannabis business in southern Oregon, with operating entities including a grow operation, dispensary, distribution facilities and a grower supply. ). Досега главният офис на компанията бе в Луизиана.

На уеб страницата на компанията няма информация за измененията, като последната вест също така е от 1 април 2014 година

Новото управление на NX Uranium Inc. е от хора от тексаски компании. Вестник Dallas News, представен от atominfo.ru допуска, че промяната на активността на NX Uranium може да е обвързвана с препродажбата й на външни вложители.

Бившият общоприет шеф и ръководител на съвета на шефовете на NX Uranium Джон Конрой в коментар за Dallas News споделя с убеденост, че цената на урана ще пораства. По думите му обаче NX Uranium не е могла да издържи толкоз, колкото е належащо за възобновяване на удобните условия на пазара на уран.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР