Компанията не е поръчвала реклама, под каквото и да е

...
Компанията не е поръчвала реклама, под каквото и да е
Коментари Харесай

WINBET не рекламира в детски издания

Компанията не е поръчвала реклама, под каквото и да е била форма, на страниците на списанието. Въпросното потребление на нейната непокътната комерсиална марка в детско списание и в комикс, предопределен за деца, е изцяло своеволно решение на създателите на комикса и на издателите на списанието.

 

WINBET декларира, че това самоволно деяние от страна на издателите на списанието е непосредствено нарушаване на закона, който категорично не разрешава рекламата на хазарт измежду малолетни.

 

WINBET не популяризира своята марка и търговски оферти в печатни издания, уеб страници или телевизионни излъчвания, предопределени за деца, както и не спонсорира детски спортни клубове и организации, школи, събития, начинания и други

 

Това деяние е и корист с интелектуалната благосъстоятелност на компанията и деяние, уронващо престижа и положителното име на компанията. В тази връзка, WINBET ще предприеме всички вероятни стъпки в отбрана на своята интелектуална благосъстоятелност и своята известност.

 

WINBET напомня, че в сходство със закона, достъпът на малолетни до уеб страницата и игралните зали на компанията е безусловно неразрешен и под непрестанен надзор. Също по този начин, компанията интензивно работи за одобряване на виновната игра, като главен принцип в хазартните занимания.

Този принцип е залегнал и в маркетинговата тактика на компанията и тази тактика изрично не включва рекламиране и разпространение на марката измежду малолетни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР