Компанията на Робърт де Ниро Канал е призната за отговорна

...
Компанията на Робърт де Ниро Канал е призната за отговорна
Коментари Харесай

Робърт де Ниро цака 1,2 млн. долара, официално е сексист

Компанията на Робърт де Ниро " Канал " е приета за виновна за дискриминация по сексуален симптом и репресии против някогашната му дългогодишна персонална асистентка Греъм Чейс Робинсън в цивилен развой.

Съдебното жури във федералния съд на Ню Йорк стигна до решението в четвъртък след близо пет часа разискване и постанови Canal Productions- която артистът сътвори, с цел да се грижи за бизнес и персоналните му потребности - да заплати на 41-годишната Робинсън повече от 1,26 млн. $ обезщетение.

80-годишният Де Ниро би трябвало да извърши заплащанията на две вноски в размер на 632 142 $.

Въпреки това журито от четири дами и трима души не го признава за персонално виновен.

Освен това Робинсън е била освободена от всевъзможни финансови нарушавания през 11-те си години като служителка на носителя на " Оскар ".

Според изданието Де Ниро не е участвал на чуването, само че Робинсън е била. Съобщава се, че тя е прегърнала един от юристите си, откакто е чула присъдата.

" Развълнувани сме от присъдата. Не бихме могли да бъдем по-щастливи. Тя е изцяло оправдана ", съобщи член на екипа ѝ пред кореспонденти пред постройката на съда, до момента в който Робинсън се усмихваше през сълзи.

Друг неин юрист сподели в изказване за People: " Радваме се, че журито видя това, което ние видяхме, и произнесе присъда в интерес на Чейс Робинсън против компанията на Робърт де Ниро Canal Productions ".

" Г-жа Робинсън освен завоюва делото си против " Канал ", само че и журито изцяло оправда госпожа Робинсън, като откри, че претенциите на Де Ниро против нея са неоснователни. "

По време на двуседмичния правосъден развой звездата от " Добри момчета " призна на свидетелската пейка, че е " нагрубил " Робинсън и евентуално я е нарекъл " дребнава ", " нахакана " и " капризна ", само че отхвърли да ѝ е крещял.

" Повишил съм глас? ", изяснява той. " Аз не викам. Искаш ли да оспориш това? Това е едно от нещата, които не върша. "

Звездата от " Кръстникът " обаче увеличи глас няколко пъти по време на показанията си, в това число когато извика Робинсън, откакто беше упрекнат, че не ѝ е платил заслужено спрямо различен чиновник от мъжки пол.

" Всяко дребно нещо, за което тя се пробва да се хване, е нелепост! " - възкликна той. " Срам за теб, Чейс Робинсън. "

По-нататък той отхвърли други обвинявания в дискриминация, учредена на пола, като " нелепи ".

Де Ниро също по този начин призна, че приятелката му Тифани Чен " може да е казвала " неуважителни неща за Робинсън, само че загатна, че това е задоволително, тъй като Робинсън първа се е държала неуважително.

Робинсън стартира работа в " Канал " през 2008 година и работи като вицепрезидент по производството и финансите - което ѝ разрешава да подписва грандиозни разноски без утвърждение - преди ненадейно да напусне компанията през април 2019 година

След това през август същата година Canal заведе дело против нея за 3 млн. $ за хипотетична корист и заграбване на средства.

Два месеца по-късно Робинсън отвърна на удара със правосъден иск за 12 млн. $, като се базира на тормоз на работното място, полов тормоз, както и на сексизъм.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР