Компанията на Илън Мъск The Boring Company сподели нов видеоклип,

...
Компанията на Илън Мъск The Boring Company сподели нов видеоклип,
Коментари Харесай

`Тесла` профуча в тестов тунел под Лос Анджелис

Компанията на Илън Мъск The Boring Company показа нов видеоклип, показващ в деяние един от своите високоскоростни тунели, оповестява Наука OFFNews, базирайки се на Mail Online.
 Роботът София и Теслата на Мъск  Tѐsla-та против Тесла̀та
В къс клип, оповестен наскоро в Twitter, автомобилът модел на " Тесла " - X SUV, се движи през един от тунелите на компанията на " електрически релси ".

Видеоклипът продължава 10 секунди, а Boring Company не дава доста детайлности с него, с изключение на надписа " Зелена светлина за Малибу ".

Чува се човек, който брои зад кадър, преди автомобилът да форсира, с приспособление, прикрепено към колелата, което разрешава безвредно шофиране през тунелната система.

Не е ясно къде е снимано видеото, само че от " Boring Company " обявиха през май, че тестовият ѝ тунел в Лос Аджелис е " съвсем приключен ". Съоръжението се простира на две благи (3.2 км), тъй че е допустимо да е сниман там.

Видеоклипът беше споделен малко след оповестяването, че Boring Company, учредена от основния изпълнителен шеф на Tesla Илън Мъск, е определена да построи футуристична подземна транспортна система, която може да поеме пасажерите сред Чикаго и интернационалното летище О`Хеър. Твърди се, че пътуването ще бъде единствено няколко минути.

Всяко транспортно средство ще вози сред 8 и 16 души и може да пътува със скорост от 190 и 240 км/час.

Не е оповестена информация за това какъв брой време ще продължи строителството или какъв брой ще коства.

Още четете на Наука OFFNews.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР