Компанията ModBase представи индустрялния микро компютър ModBerry M500, на базата

...
Компанията ModBase представи индустрялния микро компютър ModBerry M500, на базата
Коментари Харесай

ModBerry M500: индустрялен компютър базиран на Raspberry Pi 4

Компанията ModBase показа индустрялния микро компютър ModBerry M500, въз основата на Raspberry Pi 4. Достъпни са версии с 1,2 или с 4 гигабайта рам.

ModBerry M500 се отличава с огромен пакет от поддържани спомагателни модулни интерфейси. За жична връзка могат да бъдат добавени два 10/100 етернет интерфейса. При безжичните интерфейси има варианти за Wi-Fi и Bluetooth. Достъпни са 3G/4G-модеми GPRS/EDGE/LTE + GPS, а също по този начин модули LoRa, NB-IoT, Sigfox, Wireless M-Bus, ZigBee, Z-Wave.



Освен тези интерфейси има и поддръжка на модули с разнообразни аналогови и цифрови входно/изходни интерфейси и индустрялни шини: RS-232/485, M-Bus, CAN, 1-Wire и други. Поддържаното зареждане е от 10 до 30 волта непрекъснат ток, има алтернатива за PoE и аварийно зареждане посредством батерия/суперкондензатор. За разнообразни конфигурации са планувани корпуси с отбрана IP65/IP67 и уголемен диапазон на работна температура.

Устройството се обитава в корпус с размери 106х91х61 мм, и тегло 300 грама. закрепването на ModBerry M500 е допустимо на DIN шина. Такова устройство може да даде решения за: Автоматизацията, телекомуникация, отдалечено наблюдаване, мониторинг и други. Към устройството се предлага и софтуерна поддръжка за ръководство, мониторинг и разработка iMod и iModCloud.



Подробна информация ноже да намерите ТУК.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР