Компанията Mercedes-Benz прадстави лимитирана серия велосипеди, посветени на суперколата Mercedes-AMG

...
Компанията Mercedes-Benz прадстави лимитирана серия велосипеди, посветени на суперколата Mercedes-AMG
Коментари Харесай

"Мерцедес" представи велосипед за 7109 евро

Компанията Mercedes-Benz прадстави лимитирана серия колела, отдадени на суперколата Mercedes-AMG GTR и на 50-годишниия празник на ателието AMG. Цената на всяко от колелетата е 7109 евро, сума, за която може да се купи чисто нова Dacia Logan, да вземем за пример.

Самото число 7109 не е определено инцидентно - то би трябвало да припомня времето, за което Mercedes-AMG GTR мина Северната дъга на именитата писта „ Нюрбургринг " - 7.10,9 минути.

В основата на велосипеда, кръстен R.S2 Limited Edition Beast of the Green Hell, е рамка от въглеродни влакна. От същия материал са направени седалката, част от кормилото, 29-цоловите джанти, върху които са сложени гуми Continental Grand Prix 4000, както и поставката за бутилка.

С производството на велосипеда ще се заеме немската компания Rotwild. Тя ще направи единствено 50 бройки от модела, който напълно няма да бъде най-скъпият на пазара. През пролетта производителят на хиперколи Bugatti показа велосипед от въглерод, основан благодарение на немската компания PG. Неговата цена е 39 000 $.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР