Компанията Meizu представи днес в Китай своя първи смартфон за

...
Компанията Meizu представи днес в Китай своя първи смартфон за
Коментари Харесай

Официален анонс на смартфона Meizu Note 9 със Snapdragon 675 и 48 МР камера

Компанията Meizu показа през днешния ден в Китай своя първи смарт телефон за тази година. Това е телефонът Meizu Note 9 , който заменя миналогодишния модел Meizu Note 8.

Смартфонът Meizu Note 8 е оборудван с 6,2-инчов IPS екран с резолюция 2244х1080 пиксела с капкообразен разрез за предната камера. Екранът заема 89,23% от площта на предния панел. Телефонът се базира на системата върху чипа Snapdragon 675. Налични са 4 или 6 GB оперативна памет, 64 или 128 GB флаш-диск и слот за microSD карти с потенциал до 256 GB. И двата слота за SIM карти поддържат LTE мрежите, като вторият е смесен за SIM и microSD.



Основната камера е добре познатият 1,2-инчов фотосензор Samsung GM1 с разграничителна дарба 48 МР, размер на пиксела 0,8 микрона и обектив с апертура F/1,7. Допълнителният датчик на двойната камера е с резолюция 5 МР и дава отговор за установяване дълбочината на сцената. Това е напълно същият оптичен модул като в Redmi Note 7 и качеството на фотосите ще зависи единствено от софтуера. Резолюцията на предната камера е 20 МР и още веднъж е същата, като във флагманската серия Meizu 16. Поддържа се технология за различаване на лицето.



Капацитетът на акумулаторната батерия е 4000 mAh и се поддържа бързо зареждане с мощ 18 W (включено е в комплекта). Поставени са както USB Type-C порт, по този начин и общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо. Няма NFC. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 9.0 Pie с фирмения потребителски интерфейс Flyme 7.2.



Продажбите на Meizu Note 8 започват в Китай на 11 март при цена $208 и $237 според от паметите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР