Компанията майка на социалната мрежа Facebook и платформата за предимно

...
Компанията майка на социалната мрежа Facebook и платформата за предимно
Коментари Харесай

Марк Зукърбърг планира конкурент на Twitter

Компанията майка на обществената мрежа Фейсбук и платформата за най-вече снимково наличие Instagram Meta Platforms изследва проекти за пускане на ново приложение в опит да измести Twitter като „ цифров площад ” на света, съобщи Ройтерс.
Прочетете още
Приложението на Meta ще се базира на платформа, сходна на тази на приложението Mastodon - услуга, наподобяваща Twitter, която започва през 2016 година и в този момент има към 2 милиона дейни консуматори месечно.

„ Проучваме независима децентрализирана обществена мрежа за шерване на текстови актуализации. Вярваме, че има опция за настрана пространство, където основатели на наличие и обществени персони да могат да споделят навременни актуализации за своите ползи ”, сподели представител на Meta пред Ройтерс в изказване, получено по имейл. От известието не излиза наяве, по кое време Meta възнамерява да пусне новото приложение.

Съоснованата от Марк Зукърбърг компания, която означи взрив на потребителите след придобиването на Instagram и WhatsApp при започване на 2010 година, напоследък среща мощна конкуренция от страна на китайското приложение за къси видеоклипове TikTok. Въпреки това, месечните дейни консуматори на приложенията на Meta набъбнаха с 4,2% през тримесечието на декември 2022 година спрямо 8,8% растеж година по-рано.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР