Компанията Kobra Boxpromotion организира следващата битка на Тервел Пулев на

...
Компанията Kobra Boxpromotion организира следващата битка на Тервел Пулев на
Коментари Харесай

Kobra Boxpromotion организира битката на Тервел Пулев в родния град на Хайди Клум

Компанията Kobra Boxpromotion провежда идната борба на Тервел Пулев на професионалния боксов кръг в Бергиш Гладбах (Германия). Тя обаче по никакъв метод не е обвързвана с по-големия брат на Тервел - Кубрат Пулев, който е прочут като Кобрата.

Боксовата церемония вечер, ще се състои на 8 ноември в намиращия се на 10 км от Кьолн град Бергиш Гладбах, който все още има над 100 000 поданици и е прочут с това, че там е родена известната манекенка Хайди Клум, както и международният първенец по футбол с Германия от 2014 година Матс Хумелс и някогашният вратар на Бундестима Тим Вийзе.

Главен уредник на събитието е хърватинът Далибор Бан , който е притежател на компанията Kobra Boxpromotion, която е записана в Регенсбург през 2013 година.

Тервел Пулев, който към този момент има 13 победи на профиринга от 13 мача, излиза в борба против 42-годишният немец Кай Курзавав полу-тежка категория в главната борба на боксовата церемония вечер.

Очаква се хиляди българи живеещи в Кьолн и околните градове да изпълнят залата в Бергиш Гладбах и да поддържат мощно българския боксьор, който се цели в 14-а поредна победа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР