Компанията Kia ще пусне в серийно производство нова модификация на

...
Компанията Kia ще пусне в серийно производство нова модификация на
Коментари Харесай

Най-ефектната Kia Ceed излиза в серийно производство

Компанията Kia ще пусне в серийно произвеждане нова трансформация на третото потомство на модела си Ceed, която ще получи структура вид „ Shooting Brake”. Премиерата на автомобила ще се състои на автосалона в Париж през есента, заяви шефът на плонирането на корейската марка Давид Лаброс пред изданието Auto Week.
Прототип на модела беше показана още предишния септември на автомобилното ревю във Франкфурт. Концептуалният вид получи името Proceed, като е основан от евроепейското студио за дизайн на Kia. Създателите на автомобила го дефинират като „ продължен хот-хеч”, като това несъмнено е най-ефектната версия на модела.


Гамата мотори на автомобила към този момент не се разкрива. Стандартните хечбек и комби Kia Ceed са оборудвани с 1,4-литров атмосферен елемент с мощ 100 к.с., с 1,0-литров турбомотор със 120 к.с., както и с 1,4-литров тубомотор със 140 к.с. Дизелите са 1,6-литрови, разрастващи 115 и 136 к.с., а скоростните кутии – 6-степена механична или 7-степенна оботизирана с два съединителя.
През 2019 година моделът ще получи и трансформация с смесен силов елемент, който ще работи по схемата „ mild hybrid” (мек ибрид). В случая моторът с вътрешно горене ще работи ссъс стартер-генератор, захранван от обособена 48-волтова мрежа. По този метод се понижава разхода на гориво, както и равнищата на нездравословните излъчвания СО2.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР