Компанията Hyundai представи водороден автономен модел от следващо поколение, оборудван

...
Компанията Hyundai представи водороден автономен модел от следващо поколение, оборудван
Коментари Харесай

Hyundai показа автономен водороден модел

Компанията Hyundai показа водороден самостоятелен модел от последващо потомство, оборудван с технология за самостоятелно ръководство. Публичната премиера на модела ще се състои на ревюто CES за електроника в Лас Вегас, започващо на 8 януари.

Кросоувърът, чието има не се оповестява, е правоприемник на модела ix35 Fuel Cell. Разликата е, че силовия елемент на горивни кафези, захранващ електромотор, генерира 30% повече електрическа енергия. Тя е резултат от химическа реакция сред кислорода и водорода, а остатъчния артикул от тази реакция е вода.

Електрическият мотор генерира мощ 163 к.с., а водородът е задоволителен за изминаване на до 800 км. Други параметри към момента не са известни.

Кросоувърът ще послужи за платформа, на което да бъде демонстрирана последната технология на Hyundai в региона на самостоятелното ръководство. По-рано предходната година компанията даде обещание, че ще е подготвена с първия си изцяло самостоятелен автомобил през 2021 година

По предварителна информация, с изключение на на CES, новият водороден кросоувър ще бъде показан и на Олимпийските игри в Пьончан през февруари. Компанията разчита, че до 2020 година ще продава по към 10 000 автомобила на водородни кафези. До тази дата управляващите в Южна Корея са длъжни да открият 100 водородни зарядни станции на територията на страната.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК

Вгледайте се добре, тъй като това е новият Mercedes G-Class (W464)

Nissan ще научи колите си да четат мисли

Германци класираха колите, които губят минимум от цената си при препродажба
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР