Компанията Huawei на 19 април официално ще представи Honor 10.

...
Компанията Huawei на 19 април официално ще представи Honor 10.
Коментари Харесай

Рендер на Honor 10 разкрива цялата прелест на дизайна

Компанията Huawei на 19 април публично ще показа Honor 10. В една от главните особености на устройството ще се трансформира неговия корпус, който е затрупан с забавен цвят, който динамично трансформира нюансите си. Подобни преливания могат да се срещан и в предишния Honor, само че тук обаче всичко това наподобява няколко пъти по-ярко и красиво, което се дължи на комбинацията от няколко цвята, дружно с изменящата се светлина.



Както можете да видите, на задната част се намира двойната камера с апертура f/1.6. Вероятно става въпрос за модулите, употребявани в P20 Lite (20 Mp + 12 Mp). Според слуховете, устройството ще работи с процесора Kirin 970. Между другото, със същия процесор могат да се похвалят и флагманите P20 и P20 Pro. Така, че Honor 10 може да се отдели от линията среднобюджетни устройства и да стане събфлагман.

Изненадите обаче не свършват до тук. Особеност на устройството ще бъде и реакцията му на топлината на ръцете. В тези места, където ръката на потребителя влезе в контакт с повърхността на устройството, тя (повърхността) ще се оцветява в градиентен цвят. Тази функционалност в действителност е неповторима за пазара и нищо сходно по-рано никой не е правил.



Honor 10 може да застане сред относително евтиния P20 Lite и по-скъпия P20. Дебютът на Honor 10 ще разреши на Huawei да заеме свободната ниша в ценовия диапазон.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР