Компанията Huawei e пряко засегната от повдигнатите срещу представител на

...
Компанията Huawei e пряко засегната от повдигнатите срещу представител на
Коментари Харесай

Huawei излезе с официално становище към медиите

Компанията Huawei e директно наранена от повдигнатите против представител на Huawei обвинявания от страна на американските управляващи. В разследване на ареста на финансовия шеф на компанията Мън Уанджоу, Huawei неотложно потърси опция да разиска обстановката с прокуратурата в източния регион на Ню Йорк. За страдание, институцията отхвърли молбата на Huawei без пояснение за съответните аргументи, оповестиха от компанията.
Поводът Huawei да бъде дейната страна в инициирането на този разговор е фактът, че заложените в обвиняванията изказвания и хипотези са обект на към този момент позволен сред страните цивилен развой,в рамките на който законно правосъдно жури в Сиатъл отреди, че не намира каквито и да е вреди или други умишлени и злонамерени дейности от страна на представители на Huawei във връзка с нарушение на комерсиална загадка.
В разследване на това, Huawei има цялостното правно съображение и причини да отхвърля, че компанията, нейни дъщерни сдружения или филиали са директно или индиректно забъркани в осъществяването на изложените от Министерството на правораздаването в Съединени американски щати обвинявания. Освен това, Huawei не разполага с информация за осъществени нарушавания от страна и на госпожа Мън Уанджоу има всички учредения да има вяра, че американското правораздаване ще доближи до същите заключения.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР