Компанията Huawei днес разпрати покани за представянето на своя нов

...
Компанията Huawei днес разпрати покани за представянето на своя нов
Коментари Харесай

Huawei Nova 3е с Notch дизайна ще бъде представен на 20 март

Компанията Huawei през днешния ден разпрати предложения за представянето на своя нов смарт телефон Nova 3е, който ще се организира в Китай на 20 март, преди анонса на серията P20 в Париж на 27 март.

Миналия месец, @evleaks съобщи, че P20 Lite ще се продава на някои пазари, като Nova 3е. Наскоро телефона получи документ в Китай под номера на модела ANE-TL00 и ANE-AL00.



Поканата за стартирането на Huawei Nova 3е освен удостоверява датата на дебюта му, само че и в текста на китайски език се споделя, че той ще бъде показан с ново потомство пълноекранен дизайн. Всъщност, Nova 3е може да наподобява като P20 Lite.

Очаква се, че телефонът ще получи 5,84-инчов екран, който ще поддържа FullHD+ резолюция (2280 x 1080 пиксела), процесора със междинна продуктивност Kirin 659, 4 GB оперативна памет и 64 GB непрекъсната. Допълнително място за предпазване на информация може да се обезпечи от слота за microSD карти.
 Huawei P20 Lite Huawei P20 Lite
Huawei Nova 3е също ще има към този момент различим „Notch“ дизайн, като в iPhone X. В специфичната отрезка на предния панел ще бъде ситуирана 24-Мегапикселовата камера. На задния панел се намира четеца на пръстови отпечатъци и 16 + 2-Мегапикселовата двойна камера. Моделът ще работи под ръководството на авансово конфигурираната операционна система Android 8.0 Oreo с интерфейса EMUI 8.0, а зареждането се прави от батерия с потенциал 3000 mah.

Очаква се, че Huawei Nova 3е ще се появи в цветове Blue, Black, Rose Gold и Gold. Ще узнаем цената му, когато бъде публично показан идната седмица.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР