Компанията Huawei днес разпрати покани за представянето на своя нов

Компанията Huawei днес разпрати покани за представянето на своя нов ...

Huawei Nova 3е с Notch дизайна ще бъде представен на 20 март.


Компанията Huawei днес разпрати покани за представянето на своя нов смартфон Nova 3е, който ще се проведе в Китай на 20 март, преди анонса на серията P20 в Париж на 27 март.

Миналия месец, @evleaks заяви, че P20 Lite ще се продава на някои пазари, като Nova 3е. Наскоро телефона получи сертификат в Китай под номера на модела ANE-TL00 и ANE-AL00.Поканата за пускането на Huawei Nova 3е не само потвърждава датата на дебюта му, но и в текста на китайски език се казва, че той ще бъде представен с ново поколение пълноекранен дизайн. Всъщност, Nova 3е може да изглежда като P20 Lite.

Очаква се, че телефонът ще получи 5,84-инчов дисплей, който ще поддържа FullHD+ резолюция (2280 x 1080 пиксела), процесора със средна производителност Kirin 659, 4 GB оперативна памет и 64 GB постоянна. Допълнително място за съхранение на информация може да се осигури от слота за microSD карти.
Huawei P20 LiteHuawei P20 Lite
Huawei Nova 3е също ще има вече разпознаваем „Notch“ дизайн, като в iPhone X. В специалната изрезка на предния панел ще бъде разположена 24-Мегапикселовата камера. На задния панел се намира четеца на пръстови отпечатъци и 16 + 2-Мегапикселовата двойна камера. Моделът ще работи под управлението на предварително инсталираната операционна система Android 8.0 Oreo с интерфейса EMUI 8.0, а захранването се извършва от батерия с капацитет 3000 mah.

Очаква се, че Huawei Nova 3е ще се появи в цветове Blue, Black, Rose Gold и Gold. Ще узнаем цената му, когато бъде официално представен следващата седмица.

Източник: kaldata.com