Компанията HMD Global обяви, че ще проведе голяма презентация на

...
Компанията HMD Global обяви, че ще проведе голяма презентация на
Коментари Харесай

Nokia X6: датата на анонса и цената

Компанията HMD Global разгласи, че ще организира огромна презентация на 27 април тази година, на която ще покаже новия смарт телефон Nokia X6.
Досега се предполагаше, че презентацията ще бъде отдадена на актуализирания смарт телефон Nokia X (оригиналният модел излезе през 2014 година). Имаше изказвания, че може да бъде показан и флагманския Nokia 10. Според информацията на известния уеб-портал Gizchina, на презентацията ще бъде показан смарт телефонът от междинен клас Nokia X6 .

Устройството ще заеме мястото сред Nokia 6 (2018) и Nokia 7 Plus в портфолиото на производителя. Според тази информация, телефонът ще има 5,8-инчов екран със съответствие на страните 19:9. В комерсиалните мрежи ще се продават две модификации. Те ще се разграничават по процесорите – MediaTek P60 и Qualcomm Snapdragon 636. Първата версия ще има 4 GB оперативна памет, а втората – 6 GB.

Основната камера на смарт телефона Nokia X6 ще бъде двойна с висококачествената оптика на ZEISS. Устройството ще се продава с авансово конфигурираната операционната система Android 8 Oreo.

Gizchina разгласи и цените – $258 за модела Nokia X6 с процесор на MediaTek и $287 за версията с чипа Snapdragon.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР