Компанията Google обяви в четвъртък, че пуска нови информационни панели

...
Компанията Google обяви в четвъртък, че пуска нови информационни панели
Коментари Харесай

Google пуска в своята търсачка информационни панели за Covid ваксини

Компанията Гугъл разгласи в четвъртък, че пуска нови осведомителни панели за имунизациите против ковид в резултатите на своята търсачка. Така ще противодейства на дезинформацията и за това, което е разполагаем в тяхното местонахождение, съобщи БНР.
В Search ще има нова функционалност, тъй че когато хората търсят информация за имунизациите против Covid-19, Гугъл ще изведе лист с позволените ваксини, които са разполагаем съгласно тяхното местонахождение, както и осведомителни панели за всяка обособена ваксина.
 Гугъл пусна гласово търсене през Chrome Гугъл пусна гласово търсене през Chrome
Може би най-популярната интернет компания в света Гугъл направи поредна " глезотийка " - гласово търсене през Chrome. Засега обаче то ра...
" Тъй като редица здравни органи стартират да позволяват ваксини, ние ще въведем тази нова функционалност в множеството страни. Нашите екипи също по този начин възнамеряват да осведомят за нови закани и модели на корист, свързани съответно с имунизациите против Covid-19. Нашите екипи към този момент отстраниха над 700 000 видеоклипа, свързани с рискова или заблуждаваща здравна информация за Covid-19. Продължаваме също по този начин да отстраняваме за Covid-19 и в други наши артикули като Ads, Гугъл Maps и Play store ", декларират от компанията.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР