Компанията Everrati представи рестомод на Porsche 911 RSR (964), който

...
Компанията Everrati представи рестомод на Porsche 911 RSR (964), който
Коментари Харесай

Това е превърнат в електромобил стар Porsche 911 RSR

Компанията Everrati показа рестомод на Porsche 911 RSR (964), който се назовава Electric 964 RSR Homage. Сега той е напълно електромобил с пробег от 321 км и редица други характерности на актуалните електрически автомобили.

Рестомод значи реставриран остарял автомобил с съвременни и модерни модификации. Електрическият 964 RSR Homage е основан на класическото Porsche 911 RSR (964) от 1993 година, само че вместо бензинов мотор е оборудван с електромотор с мощ 500 конски сили, който форсира автомобила от 0 до 100 км/ч за 3,7 секунди. В същото време задвижването му си остава със задно предаване.

 

Освен това автомобилът е получил 18-инчови джанти HRE и карбоново купе с аеродинамичен обтекател. Акумулаторният блок има потенциал от 63 kWh и е основан на новата версия на системата за ръководство на зареждането Everrati Gen2. Тя има усъвършенствано изстудяване, нов контролер и нов програмен продукт, за които се твърди, че доста усъвършенстват работата на електрическия автомобил в съпоставяне със системата Everrati от първо потомство.

Електрическият автомобил е получил и електронно ръководеното интензивно адаптивно окачване TracTive, диференциал Quaife ATB с векторно систематизиране на въртящия миг, интегрирана навигация, мултимедийна система с поддръжката на Apple CarPlay и съвсем истинското систематизиране на тежестта.

Цената на рестомода към момента не е оповестена, само че надали новият Electric 964 RSR Homage ще бъде на ниска цена.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР