Компанията Essential през май тази година представи на света своя

...
Компанията Essential през май тази година представи на света своя
Коментари Харесай

Главният убиец на iPhone X бе купен от смешен брой купувачи

Компанията Essential през май тази година показа на света своя първи смарт телефон PH-1, който трябваше да се появи в продажба до края на юни, само че в последна сметка, заради неразбираеми проблеми, първите купувачи го получиха чак през септември, т.е. 2-3 месеца след обещания период.

Днес стана известно, че основният “убиец” на iPhone X е бил платен от комичен брой купувачи, тъй че може да се приказва за цялостен крах на флагманския Essential Phone, оборудван с 8-ядрения процесор Snapdragon 835. Журналисти са разбрали, че общият брой на потребителите на смарт телефона PH-1 е единствено малко повече от 50 хиляди души.

Ако в този момент отидете в магазина Гугъл Play и погледнете информацията за приложението Camera от компанията Essential Products, тогава може да откриете появилия се стикер за това, че тази стратегия е свалена от 50 000 души. Журналистите настояват, че преди няколко дни, този бадж е липсвал, а това значи, че тъкмо толкоз от хората в света в този момент са притежатели на това мобилно устройство.

Приложението Camera от Essential Products от магазина Гугъл Play може да се смъкна само от смарт телефона PH-1 , тъй че данните са безусловно точни и почтени. От провалът на това мобилно устройство не можа да го избави даже и двойно понижената публична цена, с помощта на която към този момент може да се купи апарата за $499. Дори и за толкоз ниска цена, този смарт телефон към момента никой не го купува. Очевидно е, че по този начин и ще завърши ориста на основния “убиец” на iPhone X, който се оказа на никого непотребен.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР