Компанията Ексор“, част от холдинга на италианското семейство Аниели, което

...
Компанията Ексор“, част от холдинга на италианското семейство Аниели, което
Коментари Харесай

Компанията собственик на Ювентус опроверга информациите, че ще продава клуба

Компанията „ Ексор “, част от холдинга на италианското семейство Аниели, което управлява Ювентус, разгласи, че няма проекти да продава футболния клуб, отричайки изказвания на вестник " Il Giornale ".

Говорител на компанията назова информацията в Il Giornale „ безпочвена “, откакто вестникът разгласи, че холдингът счита скорошните финансови резултати за нестабилни и се срами от продължаващите юридически проблеми на клуба.

Ювентус, някогашният президент Андреа Аниели и още 11 души от управлението на " Старата госпожа " може да бъдат изправени пред съда след почналото престъпно следствие против тях по обвинявания за подправено счетоводство. Грандът от Торино отхвърля да е направил нарушавания и увери, че счетоводството се прави съгласно общоприетите стандарти.

През май организация „ Ройтерс “ осведоми, че представители на семейство Аниели са все по-отворени към разнообразни хрумвания за финансовото бъдеще на клуба, цитирайки петима разнообразни индивида.

От „ Ексор “ обявиха, че отдадеността им към Ювентус не се е трансформирала и всевъзможни догатки за противоположното са неоснователни, подвеждащи или целят да основат неустановеност.

Източниците на „ Ройтерс “ разясняват, че към този момент не се чакат непосредствени промени и всякакво допустимо решение ще пристигна само откакто има изясненост по отношение на счетоводството и правосъдните облаци, надвиснали над клуба.

„ Ексор “ има 64% от дяловете на Ювентус и 78% от имащите право на глас в клуба, чиято пазарна стойност е към 800 милиона евро.

Според вестник " Il Giornale ", компанията може да разгласи футболния клуб за обмен за минимум 1.5 милиарда евро откакто вземе ограничения за разрешаване на финансовите му проблеми.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР