Компанията е един от първите производители на автомобили, който интегрира

...
Компанията е един от първите производители на автомобили, който интегрира
Коментари Харесай

PEUGEOT интегрира ChatGPT в автомобилите си

Компанията е един от първите производители на коли, който интегрира изкуствения разсъдък ChatGPT като услуга за своите клиенти.

Интегриран в емблематичния i-Cockpi и задействан посредством гласовия помощник „ OK PEUGEOT “, ChatGPT може да отговори на всеки въпрос и предлага ново равнище на прекарване.

ChatGPT е в положение да отговори на необятен набор от въпроси, Той може да взе участие в диалог. Аако пристигнете в даден град, можете да го помолите да уточни кои обекти да посетите. Той може да ви опише историята на тези места. След това, в случай че желаете, навигационната система на автомобила даже ще ви насочи към тази забележителност.

ChatGPT може да направи доста повече от отговор на въпроси. Вашите деца скучаят ли по време на дълго пътешестване? Помолете ChatGPT да провежда викторина по тематика, която ги вълнува. След няколко секунди изкуственият разсъдък ще ви предложи часове развлечение!

Създател на ново прекарване

С въвеждането на изкуствения разсъдък ChatGPT в своите коли PEUGEOT усъвършенства преживяването на гласовия помощник. Компанията го прави по-интерактивен, равномерен и подсъзнателен. PEUGEOT вкарва ChatGPT в i-Cockpit на всички свои модели от последно потомство, оборудвани със обвързвана навигация: новите 208, 2008, 308, 308SW, 408, 508, 508 SW, E-3008, E-RIFTER, E-TRAVELLER, E-Partner, E-Expert, а скоро и новият E-5008.

Всички клиенти на PEUGEOT с отговарящи на изискванията модели могат да задействат ChatGPT посредством PEUGEOT Service Store. Само за няколко дни над 50% от клиентите са се абонирали за генеративния изкуствен интелект в автомобила си, като по този метод вземат участие в пилотната фаза. Окуражен от този триумф, PEUGEOT реши да удвои броя на клиентите, които могат да се възползват от него гратис за интервал от 6 месеца.

След тази фаза PEUGEOT ще вземе поради отзивите на потребителите, с цел да внедри ChatGPT в  отговарящите на изискванията свързани транспортни средства с марката PEUGEOT.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР