Компанията Dell, която практикува гъвкава култура на работа повече от

...
Компанията Dell, която практикува гъвкава култура на работа повече от
Коментари Харесай

Dell внедри строги правила за връщане на служителите в офисите

Компанията Dell, която практикува гъвкава просвета на работа повече от десетилетие, още преди пандемията, ненадейно вкара строга политика за връщане на чиновниците в офисите, оповестява IT Home.

Според новите правила, съвсем всички чиновници ще бъдат разграничени на две категории: работещи в офис и отдалечено. Тези, които изберат отдалечената работа, могат да се сблъскат с ограничавания в кариерния напредък и преместването сред отделите.

Тези промени провокираха отвращение измежду чиновниците на компанията. Един от тях, работещ покрай висшето управление, изрази разочарованието си, като остана неизвестен заради опасения за кариерата си.

Компанията в свое изказване акцентира смисъла на персоналната връзка, в комбиниране с гъвкавите способи на работа за стимулиране на нововъведенията и основаването на полезности.

Такива промени опонират на позициите, изразени по-рано от създателя и основен изпълнителен шеф на Dell, Майкъл Дел, който показваше поддръжка за отдалечената работа. Ситуацията обаче се промени при започване на 2023 година, когато компанията издаде нови правила, изискващи всички чиновници,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР