Компанията Country Garden Holdings е едно от най-големите компании в

...
Компанията Country Garden Holdings е едно от най-големите компании в
Коментари Харесай

Country Garden ще произвежда по 60 000 робота годишно

Компанията Country Garden Holdings е едно от най-големите компании в областта на недвижимите парцели, само че в този момент има намерение да заеме водеща позиция в една напълно друга област. Country Garden стартира всеобщото произвеждане на за заведенията за публичното хранене. Уеб изданието SCMP заяви, че холдингът е взел решение да влага обилни парични запаси в своята дъщерна компания Qianxi Robotics Group , която се занимава с създаването на роботехника с всеобщо потребление на логаритми с детайли на изкуствен интелект. Основната цел на компанията за тази година е да продаде роботи за обслужване на заведения за хранене, кафета и хотели на обща сума от $457 милиона.

До края на тази година Qianxi Robotics ще стартира потреблението на пет нови поточни линии, които ще бъдат допълнени с девет конвейера, конфигурирани предходната година. Това дружество публично стартира работа в края на 2020 година и към сегашен ден е произвело единствено 1800 робота. Планът за завземането на целия този пазар би трябвало да бъде осъществен тази година. Подготвят се още 14 поточни линии, които ще обезпечат производството на 60 хиляди робота годишно. Първоначално роботите на Qianxi ще стартират да работят в най-развитите райони на Китай – Хонконг, Макао и други. След това те последователно ще бъдат публикувани на територията на цялата страна.

Qianxi към този момент е роботизирала 80 заведения в – както дребни кафета, по този начин и най-модерни заведения за хранене.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР