Компанията Corel представи обновяване на своя пакет стартиране на виртуални

...
Компанията Corel представи обновяване на своя пакет стартиране на виртуални
Коментари Харесай

Parallels Desktop вече дава възможност за стартирането на Windows 10 за ARM процесори в компютрите на Apple с чипа М1

Компанията Corel показа възобновяване на своя пакет пускане на виртуални машини в Mac компютрите, известният Parallels Desktop . Най-важното доста встъпление на Parallels Desktop 16.5 е опцията за инсталирането и потреблението на на компютрите на Apple, основани на чипа M1.

Най-новата версия на този програмен продукт дава опция за стартирането на ARM приложенията за Windows, както и обичайните х86 стратегии, по едно и също време с приложенията за Mac OS. Главното ограничаване идва от страната на Windows 10 за ARM процесори, която към този момент не поддържа стартирането на x64 приложения. Но наскоро Microsoft съобщи, че скоро ще добави тази опция в своята операционна система.

Corel, добави че новата версия на Parallels Desktop предлага доста по-добра продуктивност и енергийна успеваемост спрямо версиите за Mac, основани на процесорите на Intel. Компанията заяви, че нейният нов програмен продукт води по-ниска консумация на електрическа сила при работата на MacBook Air, основан на М1 спрямо MacBook Air въз основата на процесор на Intel. И още, продуктивността на DirectX 11 е нараснала с 60%, общата продуктивност на виртуалните машини се е нараснала с 30%.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР