Компанията Blackview миналата седмица представи своя нов смартфон A60 Pro

...
Компанията Blackview миналата седмица представи своя нов смартфон A60 Pro
Коментари Харесай

Новият бюджетен A60 Pro с MT6761 и 4080 mAh батерия струва $68,99

Компанията Blackview предходната седмица показа своя нов смарт телефон A60 Pro с капкообразен разрез. А в този момент новият мобилен телефон се предлага с невиждана цена от $68,99 . Телефонът е преференциален за закупуване, тъй като е разполага със SoC MT6761, мощна 4080 mAh батерия, 4G модем и всичко това в едно устройства с цена много под $100.

Телефонът A60 Pro се базира на системата върху чипа MediaTek Helio A22 (MT6761) създавана посредством 12 нанометров софтуерен развой, работеща с тактова периодичност 2,0 GHz, която е доста по-ефективна от предходната SoC MT6739 и разполага с интегриран модем с поддръжката на актуалните 4G LTE мрежи. Чипът показва 63 000 точки в бенчмарка на AnTuTu. Helio A22 разполага с четири ARM Cortex-A53 ядра с висока работна периодичност и това е един от най-хубавите 4-ядрени чипове на компанията.

Смартфонът поддържа технологията CorePilot, която извърша непрестанен мониторинг на потреблението и температурата, следи за оптималното натоварване на процесорните ядра и съчетава най-хубавата допустима продуктивност при най-хубава енергийна успеваемост. A60 Pro работи безпрепятствено и бързо даже и при най-сложните приложения. Телефонът има 3 GB оперативна памет и 16 GB флаш-диск, които разрешават едновременното осъществяване на няколко приложения, както и бързото превключване от тежки игри към приложенията за потребление на обществените мрежи.

И още, системата върху чипа Helio A22 е от новото потомство чипове, осигуряващо дълга самостоятелна работа. Смартфонът A60 Pro разполага с мощна 4080 батерия, задоволителна за няколко дни самостоятелна работа при огромно натоварване на устройството. Операционната система Android 9 добавя този резултат, като понижава вероятната загуба на хардуерни и софтуерни запаси. Pie интелигентно конфигурира процесорните ядра и тяхната периодичност, като с помощта на това, A60 Pro е по-интелигентен, по-бърз и се приспособява до момента в който го употребявате.

Телефонът е оборудван с 6,088-инчов IPS екран с капкообразен разрез за предната камера, покриващ 92% от площта на предния панел и със съответствие на страните 19,2:9. Екранът предлага извънредно живи цветове и подробност на изображението. Основната камера е двойна с резолюция на основния датчик 8 МР, а вторият датчик се употребява за премерване на дистанциите до обектите на сцената. По този метод се реализира близо до DSLR качество на резултата боке. Това е един в действителност доста прелъстителен смарт телефон с преливащи цветове с добре селекциониран градиент.

Заинтригувани ли сте? Можете да участвате в томболата на компанията и да вземете смарт телефона A60 Pro единствено за $1. Ако не спечелите, няма изключително огромно значение, тъй като Blackview към този момент си партнира с интернет магазина AliExpress и предлага A60 Pro с отстъпка до $23. Побързайте, промоцията е къса, а с цел да съумеете, посетете специфичната уеб страница на Blackview.

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР