Компанията Адидас и хора от ФИФА представиха днес официалната топка

...
Компанията Адидас и хора от ФИФА представиха днес официалната топка
Коментари Харесай

Представиха топката за елиминациите на Мондиал 2018

Компанията Адидас и хора от ФИФА показаха през днешния ден формалната топка за елиминациите от Световното състезание по футбол в Русия. Топката се споделя Telstar Mechta.

Дизайнът на новата топка припомня на този на Telstar 18, с която се играят срещите от груповата фаза на шампионата. Телстар Мечта ще се отличава от предшественика си в цветовото оформление. Лентите ще бъдат на бяла основа и ще бъдат оцветени с алено, черно, сиво и оранжево. От ФИФА прецизираха, че ''дизайнът на топката е въодушевен от цветовата гама на страната-домакин на шампионата, а също по този начин символизира и растящото напрежение с приближаването на решителните срещи от елиминациите''.

Името ''Телстар Мечта'' също не е определено инцидентно, а то би трябвало да даде цялост на концепцията за последна мотивация към крайната цел - спечелването на международното състезание по футбол.

The #Telstar18Mechta from @adidasfootball will be the official matchball for the @FIFAWorldCup knockout stage #HereToCreate

Coming soon to https://t.co/m0bZXhGvVJ#adidas #adidasfootball #telstar #fifa #worldcup #fifaworldcup pic.twitter.com/e4msWbJDE6
— excell-sports.com (@excellsports_) June 26, 2018 Дизайнерите са избрали новия повсеместен дизайн на Telstar Mechta въз основата на най-хубавото от формалната топка на Световното състезание в Бразилия през 2014-а година, а също по този начин са втъкани и избрани новости, подобряващи спортните характерности на топката. Също по този начин и двете топки- Telstar Mechta и Telstar 18 са с внедрен чип NFC, който спомага за взаимоотношението на топката със смарт телефон. Благодарение на тази технология, почитатели и играчи могат да гласоподават за състезанието са ФИФА за най-хубава топка в границите на Световното състезание.

" Компанията Адидас и ФИФА към този момент задоволително дълго време сполучливо си сътрудничат в областта на създаването на офицални топки за Световните пърнвенства, съобщи шефът на маркетинговия отдел на ФИФА Жан-Франсоа Пати. През тази година Адидас сътвори следващият си шедьовър, който виждаме по терените в Русия ".

" Ако се прегледат топките, с които се играеха шампионатите до момента, то Телстар 18 е голяма крачка напред в софтуерен проект, означи вицепрезидентът на отдела по разработка на продукцията на Адидас Дийн Локс.

" Топката Telstar Mechta наследи иновационната структура на предходните топки, само че ние помислихме задоволително и взехме решение да създадем една обособена топка за елиминациите, където пристрастеностите се нагорещяват до крен лимит ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР