Компанията Access Finance, част от портфолиото на Management Financial Group

...
Компанията Access Finance, част от портфолиото на Management Financial Group
Коментари Харесай

Access Finance навлиза и в Испания с бранда Axi Card

Компанията Access Finance, част от портфолиото на Management Financial Group (MFG), която стои зад сполучливото лансиране на няколко европейски пазара на марките Бяла Карта и Axi Card, публично към този момент оперира в Испания от началото на февруари 2021 година Началото е поставено с първата поръчка за Axi Card, получена в 23:25 испанско време на 1 февруари, прецизират от компанията. Само за седмица по-късно са получени над 1200 заявки за карти от евентуални клиенти. Първите карти Axi Card са към този момент в ръцете на своите притежатели. Амбициите на компанията за развиване на локалния пазар са да доближи 100 000 дейни карти Axi Card през 2023.

Подготовката за нахлуване на испанския пазар включва сериозен разбор на потребителските привички и потребности, държанието на пазара, договаряния с разнообразни снабдители, интеграция, асортимент на първичния екип, който да управлява локалните интервенции. Дори пандемията от COVID-19, засегнала съществено редица бизнеси по целия свят, не съумява да стопира желанията на Access Finance.

Axi Card е ориентирана към дейните консуматори в огромните градски региони на възраст сред 25-60 години, които имат опит с технологиите и търсят успокоение и вероятно покриване на незабавни потребности сред заплатите.

„ Предвид метода на живот в страната, кредитните карти са изключително известни, което основава удобна пазарна ниша за навлизането на нов, съвременен и високотехнологичен бранд като Axi Card. ", коментира Димитър Продански, който дава отговор за интернационалните планове на Access Finance и е CEO на испанското сдружение.

" Нашата визия е да предоставяме финансово включване на всички без оглед на моментното им финансово положение и обществен статус и по този начин в полезрението на компанията влизат постоянно подценявани от финансовите институции клиенти, които също заслужават късмет за по-добър живот като пенсионерите, притежателите на дребен бизнес, чужденците, пребиваващи в Испания, и други, “допълва той.

Предимствата са най-различни – по-ниски лихвени проценти спрямо съперници, доста по-висок % на утвърдени клиенти спрямо обичайните банкови карти, без такси за обслужване и изтегляне от банкомат, бързо разглеждане и утвърждение. Предвид и гъвкавостта при погасителните вноски клиентите на Axi Card в Испания даже ще могат да си спестят много пари, употребявайки картата, спрямо други кредитни клинии и артикули.

Към момента клиентите на компанията се обслужват от екип от 14 души в разнообразни посоки, които имат поддръжката и на компанията майка – Access Finance. Мениджмънтът на компанията в лицето на Хуан Пабло Месерейес, основен действен шеф на испанското сдружение, е взел участие в подготовката и навлизането на пазара на европейски пазарни водачи във финансовата промишленост 4Finance, Creamfinance and CCLoan, a Рубен Андраде, шеф прът център, има богат опит с клиенти като Фейсбук, Apple и Netflix. И сега компанията интензивно попълня позиции в посоки, покриващи разнообразните бизнес потребности.

Амбициите не се изчерват с това.  " След сполучливия старт на интервенциите ни в Испания, към този момент работим по отварянето на още един западноевропейски пазар, както и по излизането ни отвън рамките на Европа “, споделя Цветан Кръстев, основен изпълнителен шеф на Access Finance.

„ Успешната агресия на Access Finance в Западна Европа е поредна стъпка в развиването на постонно еволюиращата финтех екосистема на Management Financial Group. Разширяваме непрекъснато пазара на високотехнологични, лесни и интуитивни финансови услуги за всеки – без оглед на актуалното им финансово положение. Нашите клиенти порастват и се развиват с нас “, разясниха Станимир Василев и Неделчо Спасов, акционери в MFG
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР