Компаниите свиват офисите и се готвят служителите да работят все

...
Компаниите свиват офисите и се готвят служителите да работят все
Коментари Харесай

Домашният офис - новото място за работа

Компаниите свиват офисите и се готвят чиновниците да работят все по-често от у дома. Тази тематика ще бъде на фокус в идния брой на актуално-публицистичното предаване Money . bg в ефира на Bulgaria ON AIR , на 31 октомври, от 16:30 часа.

Ще измести ли домашният офис като място на работа общоприетия? В съботния ден, настоящата тематика ще разяснява Михаела Лашова , изпълнителен шеф на водещата консултантска компания в бранша на бизнес парцелите Forton .

Макар пандемията от COVID-19 да постанова трайни промени в метода, по който хората изкарват прехраната си, търсенето на работа постоянно ще съпътства кариерата на всеки един. Какви позиции и в какви сфери се търсят на пазара на труда - своя непосредствен взор по тематиката споделя Анета Христова от уеб страницата Rabota.bg .

Съботното издание на икономическото предаване ще продължи с диалог по тематиката " Колко пари губи всеки българин от мръсния въздух в огромните градове? ". Своето експертно мнение ще даде Петър Живков , създател на AirLief и откривател по тематиката.

За край, икономическият коментатор Даниел Василев ще приказва за това по какъв начин президентските избори в Съединени американски щати ще се отразят на България и Европа. Тази и още любопитни тематики от света на стопанската система - не пропускайте в актуално-публицистичното предаване Money.bg на 31 октомври, от 16:30 часа, по Bulgaria ON AIR.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР