Компаниите от Групата ЧЕЗ в България актуализираха своите политики в

...
Компаниите от Групата ЧЕЗ в България актуализираха своите политики в
Коментари Харесай

Компаниите от групата ЧЕЗ в България публикуваха политиките си за поверителност


Компаниите от Групата ЧЕЗ в България актуализираха своите политики в сходство с европейския правилник за отбрана на персоналните данни, който се ползва от 25 май 2018 година Политиките за дискретност са оповестени в секциите „ За нас “ на уеб страниците www.cez.bg и www.cez-rp.bg. В тях се дефинират субектите на данни, категориите персонални данни, задачите на обработка, периодите за предпазване на данни и реда за практикуване на права във връзка с персоналните данни - достъп до информация, поправяне на персонални данни, заличаване и т.н

„ За нас отбраната на персоналните данни е значителен въпрос, заради което предприехме нужните ограничения, с цел да приспособяваме политиките си в сходство с еврорегламента. Всеки, който има въпроси, касаещи обработването на персоналните му данни, може да се обърне към мен. Поемам ангажимент всеки въпрос да бъде прегледан във допустимо най-кратък период и в границите на един месец от приемане на тъкмо дефинирано заявление да бъде предоставена информация за подхванатите ограничения “, сподели Лазар Чифлигаров, който бе назначен за шеф „ Защита на персоналните данни “ в „ ЧЕЗ България “ ЕАД.

Клиенти, чиновници и сътрудници имат опция да се обръщат към него по всички въпроси, свързани с обработването на персонални им данни и спазването на техните права. Заявленията им могат да бъдат подадени персонално в потребителски център на ЧЕЗ, по пощата с нотариално заверено заявление на адрес гр. София 1784, бул. „ Цариградско шосе “ 159 или по е-поща на адрес [email protected] посредством подписано с дипломиран електронен автограф заявление и известие. Отговорът ще бъде изпратен по посочен в заявката метод.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР