Компаниите могат постепенно да възобновят работа в Ухан, китайския град

...
Компаниите могат постепенно да възобновят работа в Ухан, китайския град
Коментари Харесай

Епидемията в Китай стихва, компаниите в Ухан възобновяват работа

Компаниите могат последователно да възобновят работа в Ухан, китайския град в епицентъра на епидемията от ковид. Това оповестиха в сряда локалните управляващи, представени от Франс прес, като следващото удостоверение за това, че последователно епидемията в страната затихва.

В континентален Китай е обявено за 24 нови случая на ковид през миналото денонощие по отношение на 19 предходния ден. Така доказаните случаи в континенталната част на страната стават общо 80 778, а умрелите - 3158 души, 22-ма от които за последния ден. Всички нови смъртни случаи са в провинция Хубей, която е центърът на епидемията.

Много от новите случаи на ковид са хора, пътували до страни, в които е регистриран гърмеж на болестта, като Иран и Италия.

Фирмите, които създават артикули и услуги от първа нужда, могат да стартират още веднъж работа незабавно, разгласи държавното управление на централната провинция Хубей, под чието послушание е и общината на Ухан.

В тази категория влизат главно медицински компании (оборудване, лекарства), публични услуги (снабдяване с газ, електричество, отопление), търговия с хранителни артикули (супермаркети, продажба на плодове, зеленчуци, месо, яйца) или селскостопанско произвеждане (семена, тор, пестициди).
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР