Компаниите Huawei, Samsung и Xiaomi вече представиха публично своите най-нови

...
Компаниите Huawei, Samsung и Xiaomi вече представиха публично своите най-нови
Коментари Харесай

HTC U12 +: снимки, технически характеристики и срокове за представянето

Компаниите Huawei, Samsung и Xiaomi към този момент показаха обществено своите най-нови смарт телефони за първата половина на 2018 година, а това значи, че скоро и останалите производители ще би трябвало да отговорят с нещо. Един от идните нови артикули ще се окаже флагманът HTC U12 +, на който се приписва мощно техническо съоръжение и редица други функционалности. Днес няколко източници по едно и също време разгласиха друга информация за този смарт телефон – фотоси, спецификации, характерности и даже и времето за дебюта.



Смартфонът HTC U12 + може да се похвали с 6-инчов екран с разграничителна дарба от 2880 на 1440 точки (QHD +) и съответствие на страните 18:9, т.е. без разрез, 8-ядрения процесор Qualcomm Snapdragon 845 с тактова периодичност 2,8 Ghz, графика Adreno 630 и модем X20 LTE със скорост за трансфер на данните до 1,2 Gbit/s. В останалата част на телефона се приписва 4/6 GB оперативна и 64/128 GB непрекъсната флаш-памет, двойна съществена (16 Mp + 12 Mp) и двойна (8 Mp + 8 Mp) предна камера, както и акумулаторна батерия с потенциал от 3420 mah с поддръжка на функционалността за бързо зареждане Quick Charge 3.0.



Характеристиките на смарт телефона HTC U12 + ще са и неповторими с помощта на Edge Sense 2.0. Тази технология Ви разрешава да употребявате обособени елементи от корпуса на мобилното си устройство, като бутони за ръководство на операционната система. Директно „от кутията“ той ще бъде с конфигуриран Android 8.1 Oreo с графичната обвивка Sense 10 (UI) и несъмнено функционалността за бързо възобновяване Project Treble.



На фотосите се вижда, че телефонът HTC U12 + има стъклен корпус, в задната част на който се намира четецът на пръстови отпечатъци и двойната камера с хоризонтално разположение на датчиците. Корпусът на мобилното устройство е предпазен от навлизане на вода и прахуляк по стандарта IP68, а самият смарт телефон може по едно и също време да работи с две SIM-карти. Официалният анонс на описния нагоре уред, съгласно тайванските медии, ще се състои при започване на май 2018 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР