Компактната форма на смартфоните не позволява поставянето на големи камери

...
Компактната форма на смартфоните не позволява поставянето на големи камери
Коментари Харесай

До края на годината Samsung ще представи смартфон с четири камери

Компактната форма на смарт телефоните не разрешава слагането на огромни камери с мощна оптика. За да се приближат до качеството на цифровите фотоапарати, производителите на смарт телефони започнаха да прибавят в мобилните устройства по няколко камери. Сега се появи информация, че Samsung също ще употребява този прийом.
Популярният Ice universe, който постоянно разгласява вътрешна информация загатна, че до края на 2018 година Samsung ще показа на пазара смарт телефон с четири камери. Според инсайдъра, тези камери ще бъдат ситуирани на задния панел на устройството.

Компанията към този момент показа флагманите Galaxy S9 и Note 9, и се чака, че новият смарт телефон ще бъде от междинната ценова категория, тъй като не се чака Samsung да показа още един смарт телефон от високия ценови клас. Но въпреки това, масивът камери може да се окаже специфичност на сгъваемия Galaxy X, скорошният анонс на който бе доказан от генералния шеф на компанията.

Предполага се, че четирите камери ще обезпечат по-добро качество на фотосите спрямо Huawei P20 Pro, който има три камери. Според фотолабораторията DxOMark, качеството на неговите фотоси е на равнище 109 точки. Смартфонът с три камери Huawei P20 Pro получи доста позитивни мнения и не е за удивление, че Samsung ще опитва и с четири камери на еднакъв панел.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР