Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно

...
Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно
Коментари Харесай

Антикорупционната комисия ще глоби 374 кметове и съветници за забавени имотни декларации

Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество ще санкции 374 кметове, зам.-кметове и общински съветници, които не са подали в период заявления за имущество и спор на ползи. По закон санкцията е от 1000 до 3000 лв., а в случаи неподаване на декларация комисията стартира инспекция на лицето.

Днес комисията разгласява декларациите на 5116 лица, които са представители на органите на локалната власт след изборите предходната есен.

В Столичния общински съвет най-вече парцели заявяват гинекологът проф. доктор Асен Николов и кардиологът проф. доктор Иво Петров от ГЕРБ и Владислав Панев от " Демократична България ". Заедно със брачната половинка си Николов заявява три жилището в София, два гаража и две вили, а Петров и брачната половинка му - четири жилището и къща в София, както и два гаража. Заедно със брачната половинка си Панев заявява четири жилището в София, един в Димитровград и един в Холандия, за които имат две ипотеки. Панев има акции в 37 компании. Имотите и на трите фамилни двойки са на стойност от към 900 хиляди лв..
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР