Комисията за предотвратяване на конфликт на интереси и незаконно придобито

...
Комисията за предотвратяване на конфликт на интереси и незаконно придобито
Коментари Харесай

Вижте кой е най-богатият сред депутатите от Враца

Комисията за попречване на спор на ползи и нелегално добито имущество разгласява декларациите за приходи и парцели на депутатите за тази година.
Агенция BulNews направи информация за имуществото на народните представители от област Враца. Вижте кой какво е заявил и кой е най-богатият измежду тях. 
Депутатката от Политическа партия Деница Симеонова няма парцели на свое име. Живее чартърен в апартамент в София. Наличните ѝ парични средства са в размер на 10 100 лв.. Има заем за малко под 14 000 лв..
Ивайло Папов от „ Възраждане “ има апартамент във Враца, закупен през 2021 година за 80 000 лв., с ипотечен заем. През същата година си е купил и автомобил „ Сеат “ за 3000 лв.. Не е заявил налични парични средства. 
Красен Кръстев от ГЕРБ има апартамент и имот в Бяла Слатина, а брачната половинка му Стела има жилище във Враца. Общо фамилията има налични 22 000 лв. в наличност и 5 500 на влог. Имат и заеми в размер на малко над 40 000 лв.. 1 акция от ПФК „ Левски “, продължава да краси декларацията на Красен Кръстев.
Другият депутат от ГЕРБ – Мартин Харизанов има най-солидна декларация. Той има апартамент, равнища, две вили и гараж във Враца. Съпругата му Петя обаче е много заможна. Тя е притежател на голям брой парцели в Згориград, измежду които лифтът, здания за коне, сладкарница и други, както и доста земеделска земя и техника. Наличните парични средства на фамилията са 150 000 лв. на Харизанов и 100 000 на жена му, като имат и още близо 40 бона на влог. Кредитите на фамилията обаче също са солидни и възлизат на над 350 000 лв.. 
Харизанов има присъединяване в три търговски сдружения и е в управителния съвет на две неправителствени организации. 
Останалите двама народни представители от 6 МИР – Враца не са локални. Бургазлията Атанас Зафиров има къща с двор в морския град, мандатно жилище в София и 5 автомобила, измежду които " ДОДЖ " за 42 000 лева и " Шевролет " за 28 000 лева Банковият му влог е 35 000 лева, има и 10 бона в наличност. Неговата брачна половинка Гергана Зафирова разполага с 50 000 лева на влог, само че има и потребителски заеми общо за над 41 000 лева. 
Цветан Енчев от Движение за права и свободи не е заявил никакви парцели и налични средства, а единствено отговорности и към 2 500 лв. на влог.  
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР