Комисията за оценка на предложенията за отпускане на целеви заем

...
Комисията за оценка на предложенията за отпускане на целеви заем
Коментари Харесай

Заем до 500 хил.лв. ще могат да вземат общински лечебни заведения

Комисията за оценка на предложенията за разпределяне на целеви заем за общински лечебни заведения за извънболнична помощ към Столичната община утвърди документите на общо 10 диагностично-консултативни, медицински и дентални центъра, отчели забележителен спад на приходите поради рецесията с COVID-19, оповестяват от Столичната община.

Комисията ще предложи да бъдат подписани контракти за заеми сред Столична община и лечебните заведения, които ще възлизат на общо до 500 хиляди лева

Фонд "Обединени против COVID-19 " разпредели над 960 000 лева в цялата страна

С заемите шефовете на общинските заведения за доболнична помощ ще могат да финансират изплащането на заплати на медиците, работили по време на изключителната конюнктура в София. През април и май приходите на тези сдружения внезапно спаднаха поради понижения размер на работа. Спадът в активността води до финансови усложнения и условия за следваща задлъжнялост, показват от общината, показват от общината.

Всички общински заведения за доболнична помощ, които са подали документи, дават отговор на изискванията и декларираните критерии по утвърдената от СОС методика, е решила оценяващата комисия.
/ИС/
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР