Kомисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) прекрати процедурата по

...
Kомисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) прекрати процедурата по
Коментари Харесай

КЕВР няма да отнема лиценза на ЕВН


Kомисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР) приключи процедурата по лишаване на лиценза на "ЕВН България Електроснабдяване ". Това стана на закрито съвещание, извършено предишния петък.

"След като прегледа всички обстоятелства и условия по отношение на откритата процедура за лишаване на издадената на сдружението лицензия № Л-141-11 от 13.08.2004 година за осъществяване на активността "обществено доставяне с електрическа сила " и на съображение член 21, алинея 1, т. 1 и член 59, алинея 1, т. 2 от Закона за енергетиката и член 81, алинея 1, т. 1 по отношение на член 80, алинея 2 от Наредба № 3 от 21 март 2013 година за лицензиране на дейностите в енергетиката, реши да приключи откритата с Решение № О1-Л-141-11 от 19.03.2014 година процедура за лишаване на посочената нагоре лицензия ", оповестиха от пресцентъра на регулатор.

Пълният текст на решението обаче към този момент остава загадка. Той ще бъде оповестен на интернет страницата на КЕВР след привършване на процедурата по определяне на съществуване на предпазена по закон информация.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР