Комисията в Камарата на представителите на американския Конгрес, която разследва

...
Комисията в Камарата на представителите на американския Конгрес, която разследва
Коментари Харесай

Комисията, разследваща щурма на Капитолия, публикува данъчните декларации на Доналд Тръмп

Комисията в Камарата на представителите на американския Конгрес, която проверява щурма на Капитолия от 6 януари предходната година, през днешния ден разгласява данъчните заявления на някогашния президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския за шест години, заяви Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 194
Миналата седмица следената от демократите комисия гласоподава за публикуването на въпросните документи с редакции на сензитивна информация като да вземем за пример номера на обществени осигуровки и информация за контакт. Данъчните заявления на Тръмп стават обществено притежание в последните дни, в които Камарата на представителите към момента е под контрола на Демократическата партия.

Комисията се снабди с документи за интервала от 2015 до 2020 година в хода на следствие на " неуспеха на службата за вътрешни доходи навреме да организира наложителни одити на Тръмп по времето, по което той е бил президент ". 

Оповестяването на тази информация усилва вероятността от нови разкрития за финансите на Тръмп, които са обгърнати в тайнственост и интриги още от 80-те години, когато той е перспективен строителен бизнесмен в Манхатън. 



Сн. Gettyimages

Декларациите могат да придобият в допълнение значение поради това, че Тръмп даде началото на третата акция за избирането си за президент на Съединени американски щати.

Преди да стане президент Тръмп беше прочут като строителен магнат и водещ на телевизионно риалити шоу. По време на кандидатпрезидентската акция той отхвърли да разгласява данъчните си заявления, с което наруши политическите правила.

Представители на Републиканската партия обявиха, че демократите ще съжаляват за дейностите си и че откакто идната седмица поемат контрола върху Камарата на представителите, те ще упорстват за публикуването на данъчните заявления и на други известни лица. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР