Комисията по вътрешен ред и сигурност обсъди и прие днес

...
Комисията по вътрешен ред и сигурност обсъди и прие днес
Коментари Харесай

Комисията по вътрешен ред и сигурност прие бюджета на МВР за догодина

Комисията по вътрешен ред и сигурност разиска и одобри през днешния ден бюджета на Министерство на вътрешните работи за идната година. Той ще бъде в размер на милиард и половина лв., като 200 милиона повече са планувани за полицейски заплати, съобщи кореспондент на Novini.bg

Въпреки нарастването на бюджета от Българска социалистическа партия отхвърлиха да го поддържат, защото по тяхно мнение той не подсигурява осъществяването на промени и не взема решение проблемите на българските служители на реда, свързани най-много с изискванията на труд.

От своя страна Движение за права и свободи пък съпоставиха някои РПУ-та в страната с виетнамски общежития.

,,Много постоянно чиновниците са принудени да носят преносими компютри и хартия за работа от вкъщи'', обявиха още депутатите от Българска социалистическа партия, на което някогашният вътрешен министър Валентин Радев отвърна, че тези проблеми към този момент са решени.

Иначе бюджетът беше гласуван в Комисията в наличието на вътрешния министър Младен Маринов и неговия заместител Красимир Ципов.

По едно време ситуацията беше развеселена от представител на синдикатите, който изрецитира занимателни стихове, отдадени на бюджет 2019.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР