Комисията, определена от Общински съвет- Разлог през месец юли, представлявана

...
Комисията, определена от Общински съвет- Разлог през месец юли, представлявана
Коментари Харесай

Приключи конкурсът за избор на управител на МБАЛ - Разлог ЕООД 


Комисията, избрана от Общински съвет- Разлог през месец юли, представлявана от трима лекари, един от които е шефът на РЗИ- Благоевград, както и от двама чиновници на Община Разлог, класира преди всичко претендентът за шеф на МБАЛ- Разлог- Янко Кочев. Кочев получи най-висока обща оценка, след подаване на документи, писмена разработка и събеседване.
Във връзка с прозрачността в своите дейности, Община Разлог разгласява в формалния си уебсайт разработките на тримата претенденти за развиването на МБАЛ- Разлог и звукозаписи от финалния стадий на състезанието. Със своите дейности, общинска администрация цели бистрота и гласност на състезанието, както и отбягване на всевъзможни спекулации по тематиката.
Община Разлог афишира изрично, че не е имало интерес от други претенденти и броят на искащите за ръководство на болничното заведение не е бил стеснен. Всички, отговарящи на условията от МБАЛ- Разлог, цяла България и Европа, бяха с равни права за присъединяване в състезанието, само че без предпочитание за кандидатстване.
‼Окончателното решение за избор на шеф на МБАЛ- Разлог следва да вземе Общински съвет- Разлог на 15-ти ноември. На изключително съвещание от 16:00 часа на следващия ден локалната власт ще реши дали ще одобри оценката на комисията и дали Кочев ще бъде новият шеф на болничното заведение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР