Комисията на Камарата на представителите по образованието и работната сила

...
Комисията на Камарата на представителите по образованието и работната сила
Коментари Харесай

Представители на Камарата на представителите изискват от Масачузетския технологичен институт да предаде записи за „разпространения“ антисемитизъм: „Имаме сериозни притеснения“

Комисията на Камарата на представителите по образованието и работната мощ желае от Масачузетския софтуерен институт (MIT) да показа набор от документи, цитиращи следствие на реакцията на учебното заведение против антисемитизма и неговия „ крах “ да отбрани еврейските възпитаници.

Комитетът, управителен от конгресмен Вирджиния Фокс, R-N.C., писа до президента на Масачузетския софтуерен институт Сали Корнблут и ръководителя на MIT Corporation Марк П. Горенберг в петък по отношение на „ всеобхватния “ антисемитизъм след „ многочислени надълбоко притеснителни произшествия и събития “ в университета.

Foxx написа в писмото, „ Ние имаме съществени опасения по отношение на неадекватността на реакцията на MIT на антисемитизма в неговия кампус. "

Исканията от Конгреса идват, откакто Корнблут направи многочислени изказвания на 5 декември, които съгласно Комитета слагат под въпрос желанието на MIT да се оправи съществено с антисемитизма.

Д-р. Сали Корнблут, презид...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР