Комисар Владимир Демирев се оттегля от поста директор на Регионална

...
Комисар Владимир Демирев се оттегля от поста директор на Регионална
Коментари Харесай

Комисар Владимир Демирев се оттегли от поста директор на РД „Пожарна безопасност и защита на населението” 

Комисар Владимир Демирев се отдръпва от поста шеф на Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” след навършване на пределната възраст за работа в Министерство на вътрешните работи и 33 години работа. Това стана през днешния ден на особено проведено събитие в постройката на Районната работа „ ПБЗН ” в Сливен.

Официални посетители бяха шефът на Главна дирекция „ ПБЗН ”-МВР основен комисар Александър Джартов и старши комисар Димитър Величков шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен.

„ За мен беше чест да работя с вас през тези години! С вас сме освен сътрудници, само че и другари. Изградихме доста мощна връзка и се надявам да съм ви научил, че да разчитате един на други да поверявате живота си един на различен е най-важното в работата на пожарникаря. Бъдете здрави, работете все по този начин старателно, помагайте си и предавайте опита на тези, които идват след вас ”, сподели в прочувствено послание комисар Демирев пред чиновници на дирекцията и районната работа.

Главен комисар Джартов прочете заповедта на министъра на вътрешните работи Мирослав Стоянов, с която освобождава комисар Владимир Демирев от служба. Директорът на ГДПБЗН даде висока оценка за работата на комисар Демирев и добави, че той е един от най-хубавите шефове в страната и оставя добре работещ колектив, който неговия заместител да доразвие.



Висока оценка за работата на комисар Демирев даде и старши комисар Димитър Величков. Той сервира плакет от името на управлението и чиновниците в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен с думи на благодарност за положителното взаимно съдействие и с пожелания за здраве, шанс и триумф в идните инициативи.

По традиция комисар Демирев беше изкъпан ритуално с водна бликам под аплодисментите на сътрудниците и гостите.

Към пожеланията за здраве и шанс се причислиха и неговите сътрудници, които му връчиха плакет и особено направена пластика на пожарен автомобил, която да му припомня годините като огнеборец.

Комисар Владимир Демирев приключва Академията на Министерство на вътрешните работи през 1990 година със компетентност „ Пожарна и спешна сигурност ”. Първите две години след завършването той работи като контрольор на дежурна промяна, като дава отговор за 15 огнеборци, и като контрольор „ Държавен противопожарен надзор ”. От 1992 до 2002 година е на управителна служба в Регионалната дирекция „ ПБЗН ” с направление пожарогасителна активност, след което поема управлението на Районната работа в град Сливен. От 2015 година е назначен за шеф на Регионалната дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ”. През годините неведнъж е награждаван за своя професионализъм и отдаденост в работа на обществото. През 2021 и 2023 година е награден с „ Почетен знак на Министерство на вътрешните работи ІІІ степен ” и „ Почетен знак на Министерство на вътрешните работи ІІ степен “ от министъра на вътрешните работи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР