Комисар Тенчо Тенев, началник отдел Пътна полиция, изнесе данни за

...
Комисар Тенчо Тенев, началник отдел Пътна полиция, изнесе данни за
Коментари Харесай

Комисар Тенев: Хванахме детски лекар да кара колата си след употреба на кокаин

Комисар Тенчо Тенев, шеф отдел " Пътна полиция ", изнесе данни за нарушавания по пътищата.

" Вчера в София при инспекция на лек автомобил " Субару ", при изработен тест за опиати, лицето, което ръководи автомобила, е с позитивен тест за кокаин. Той е детски доктор в софийска болница и учител ", съобщи за Нова Тв ком. Тенев.

" Не мога да ви дам подробна информация. Не съм осведомен в детайли дали е бил на работа, само че обстоятелството, че е управлявал моторното транспортно средство след приложимост на кокаин, приказва доста. Каза, че е пътувал за София от провинцията. В момента е арестуван ", добави ком. Тенев.

" От началото на профилираните инспекции до момента имаме хванати 46 индивида да ръководят колите си след приложимост на опиати и към 40, които са отказали да бъдат тествани за опиати, което автоматически ги прави 86. Почти 50 водачи са карали след приложимост за алкохол, а още 20 са отказали да бъдат тествани за алкохол. Имаме 11 хиляди клипа за превишена скорост на територията на София, а на 100 водачи ще им бъдат отнети свидетелствата за ръководство. Ако за първите шест месеца на минлата година, бяха арестувани 120 водачи след приложимост на опиати, за първото шестмесечие тази година са съвсем двойно повече ", приключи комисар Тенев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР