Комисар Младен Маринов изрази надежда, че избягалия рецидивист Владимир Пелов

...
Комисар Младен Маринов изрази надежда, че избягалия рецидивист Владимир Пелов
Коментари Харесай

Комисар Маринов заяви, че Пелов ще бъде заловен, но не знаят дори колата на бягството

Комисар Младен Маринов изрази вяра, че избягалия рецидивист Владимир Пелов ще бъде открит. По думите му пропуските се виждат и с непрофесионално око, само че не пожела да дава мнения за пропуски на други институции. Маринов не изключи Пелов да е в чужбина и точно по тази причина е потърсена интернационална помощ. Главният секретар обаче е сигурен, че Пелов ще бъде хванат.

Маринов разкри още, че през вчерашния ден още веднъж е случай по търсене на пандизчия. Той не пожела да даде подробна информация, само че съобщи, че арестантът просто не се е върнал от мястото където е бил пратен да работи, по образец на Манджата от Пловдив, който още е в неопределеност. Престният случай обаче е бил позволен и мъжът е върнат в пандиза.

За битката с високата скорост, Маринов съобщи, че явно новия закон не работи. " Те знаят къде са камерите, научиха ги, минават леко през тях и след това дават газ, явно този закон не работи ", съобщи още основният секретар.

Маринов разяснява и ареста на кметицата на регион " Младост " Десислава Иванчева. Той съобщи, че от тях се е желало само да пазят реда, а интервенцията се води от спецпрокуратурата и Агенцията за противопоставяне на корупцията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР