Комисар Антон Златанов даде подробности за инцидентите около и по

...
Комисар Антон Златанов даде подробности за инцидентите около и по
Коментари Харесай

Комисар Златанов: Дербито премина при минимално напрежение

Комисар Антон Златанов даде детайлности за случаите към и по време на дербито сред Левски и ЦСКА, приключило с триумф на „ червените” с 2:0.

При втория гол на ЦСКА, част от почитателите на Левски нахлуха на пистата, само че до по-сериозни произшествия не се стигна.

„ При минимално напрежение мина днешния мач. Той с организира при разнообразни условия от досегашните. На стадиона имаше единствено 4000 души, което предразполагаше в целия град по заведенията да има агитки. Това наложи да предприемем съществени ограничения във всички квартали, изключително в централна градска част в откритите заведения. Не са регистрирани съществени произшествия, има задържани единствено три лица за наркотични субстанции и две за липса на документи”, показа Златанов..

„ На самия стадион имаше напълно малко напрежение при втория гол на ЦСКА, част от синята аудитория навлезе на пистата. Предприехме дейности със стюардите, с цел да не допуснем повече от тези стотина души на пистата. С помощта на част от тарторите на агитката, които бяха долу и стюардите, почитателите се прибраха на трибуните. Не се е налагала по-твърда интервенция от страна на нашите чиновници. Един от нашите чиновници припадна, само че не поради някаква намеса, просто му прилоша. Човекът е в устойчиво положение. Няма арестувани почитатели след нахлуването им на пистата”, добави комисарят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР