Комиксите винаги са били много различни и именно това е

...
Комиксите винаги са били много различни и именно това е
Коментари Харесай

От ноември Супермен ще си пада и по мъже

Комиксите постоянно са били доста разнообразни и точно това е едно от нещата, които ни харесва в тях. През всички тези години те, несъмнено, се трансформират. Правят го и героите в тях.
 Тим Дрейк, Batman: Urban Legends и представянето на Робин като бисексуален
DC показаха бисексуална версия на Робин

Верният приятел на Батман е част от LGBTQ+ общността

Така да вземем за пример през лятото разбрахме, че Робин, правилният сътрудник на Батман, ще бъде показан като бисексуален. Но това не е нещо нечувано и невиждано, тъй като другата полова ориентировка е част от комиксите доста преди този момент.

Сега от The Hollywood Reporter разбираме, че още един супергерой ще бъде показан като бисексуален. Става дума за Сумермен . Но не Кларк Кент, с който доста генерации са израснали, а неговият наследник - Джон Кент .

В Superman: Son of Kal-El, който би трябвало да излезе при започване на ноември, синът на Кларк и Луис ще поеме в нова посока в живота си. В комикса Джон поема наметалото и отговорностите на татко си, до момента в който той отсъства от планетата.

Но по негово сходство се влюбва в сътрудник - Джей Накамура. Обявяването на тази вест има за цел да възпламени интереса на почитателите към комикса, само че нищо повече не е е известно към любовната им история.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР