Комикът Владимир Зеленски печели с убедителна победа с 73% президентските

...
Комикът Владимир Зеленски печели с убедителна победа с 73% президентските
Коментари Харесай

Владимир Зеленски печели президентските избори в Украйна

Комикът Владимир Зеленски печели с безапелационна победа с 73% президентските избори в Украйна, демонстрира екзит пол изследване.
41-годишният Владимир Зеленски, чиито единствен политически опит е да извърши ролята на държавен глава в ефирен сериал, е получил преднина във вота, сочи изследването, представено от БГНЕС.

Досегашният президент Петро Порошенко получава едвам 25% от гласовете, като губи във всички райони на страната, в това число и в западната й част, където обичайно има мощна поддръжка.

Веднага откакто научи, че е спечелил вота, Зеленски съобщи: " Всичко е допустимо! ". Той даде обещание, в никакъв случай да не изостави украинския народ. По-рано през днешния ден на Зеленски бе санкциониран, тъй като сподели обществено попълнената си бюлетина, заяви ръководителят на акцията му, представен от Ройтерс.

Владимир Зеленски e артистът, който изигра Наполеон и президента на Украйна в кинокомедия. Роден в Кривой Рог, той получава юридическо обучение, само че не работи даже ден по своята компетентност. Създава сполучливо студио, което създава хумористични излъчвания, комедийни филми и сериали. В един от тях - " Слуга на народа " - Зеленски играе преподавател, който става президент на Украйна.

„ Аз се стремя към президентския пост за един мандат “, споделя в платформата си Зеленски.

В първия си законопроект той приканва хората да могат да дефинират дилемите на властта посредством референдуми. Всеки предприемач да може да легализира приходите си против 5% от тях. Всяко дете ще може да натрупа в своята сметка приходи от продажбата на държавни естествени благосъстояния. Монетизиране на помощи и дотации. Украйна да се трансформира в международен водач в продажбата на екологични храни. Това са част от залегналите хрумвания на Зеленски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР