Комикът Максим Галкин изнесе стендъп представление в Женева, в който

...
Комикът Максим Галкин изнесе стендъп представление в Женева, в който
Коментари Харесай

Алла Пугачова не се радвала особено на новия си живот

Комикът Максим Галкин изнесе стендъп зрелище в Женева, в който описа, че примата на съветската музика Алла Пугачова не се радва изключително на новия си живот.

Двойката напусна Русия след началото на войната в Украйна, а Галкин беше разгласен за задграничен сътрудник откакто насочи рецензии против армията. По време на речта си комикът си спомни удобния живот в Русия, когато пътувал с Пугачова до Рига в частен вагон. Той означи със страдание, че в този момент всичко се е трансформирало, а Алла Пугачова описвала живота в заточение единствено с нецензурни думи.

" Казвам й: " Ала, би трябвало да сме готови да понижим стандарта си на живот. Ще бъде по-лошо “, разкри комикът. Говорейки за живота си в Европа, комикът се пошегува, че даже проси покрай супермаркетите, тъй като постоянно има проблеми с банковите карти, съобщи " Телеграф ".

Сега Пугачова и Галкин живеят в Кипър с децата си. Наскоро певицата беше видяна на пазар, а явни настояват, е изпълнителката имала проблеми с ходенето. Близки на Пугачова разкриха още, че тя изпитва проблеми с краката от години и даже мъчно е изкарвала цялостен концерт права.

По-рано китаристът на Алла Пугачова Александър Левшин, който работи с нея в продължение на 30 години, сподели, че здравето на примата се влошило след пътешестване до Чернобил.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР