Комикът, който е заклет домошар, почти не се появяваше на

...
Комикът, който е заклет домошар, почти не се появяваше на
Коментари Харесай

Рачков Вдига Наздравици На Купон, Мария Игнатова Рони Горчиви Сълзи! Как Може Да Се Стигне До Там! Маги Халваджиян Е

Комикът, който е върл домошар, съвсем не се появяваше на всемирски празненства, до момента в който беше привързан с русокоската. Но явно към този момент е решил да промени тази линия от характера си.

Обичаният тв водещ се появи на празненството във връзка рождения ден на клуба на Кремена Халваджиян.

Цяла вечер той се радваше на женско внимание. Впечатление на всички направи, че Димитър Рачков прекара най-вече време в компанията на звезда от „ София денонощно “.

Красивата Карина Николова не се отдели от Димитър Рачков и не пропусна опцията да си направи няколко фотоси с него.

Впечатление на всички направи, че от празненството липсваше някогашната половинка на тв водещия. След раздялата, Кремена Халваджиян и брачният партньор й заели страната на Димитър Рачков.

Очевидно Мария Игнатова към този момент не е добре пристигнала на събитията, проведени от семейство Халваджиян.

Нищо чудно доста скоро русокоската да загуби работата си в Нова тв. Все отново тя се уреди като тв водеща в частната медия с помощта на връзката си с обичания тв водещ.

Покрай него Мария Игнатова стана освен водеща на Господарите, само че и на едно от музикалните риалитита в ефира на медията.

Приближени до някогашната световна двойка не се изричат изключително ласкаво по адрес на русокоската. Те са безапелационни, че всичко, което е постигнала Мария Игнатова дължи на Димитър Рачков.

Запознати с персоналните и професионалните й неуспехи напомнят, че тя е една нереализирала се певица, известна като някогашната на Петко Димитров. Зложелатели напомнят, че преди време предприемачът я заряза поради фолк певицата Преслава, написа „ България през днешния ден “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР